ETUSIVUREITITKIMKKISATTAPAHTUMATTURVALLISUUSKUVIALINKKEJÄJÄSENEKSIOTA YHTEYTTÄ
KiMk 30-v kroniikka
KiMK- kerhotilat
Kerhotiedote 1/2015
HISTORIA
Naisjaosto
Juniori toiminta
VAPEPA
Lapin Kansa 11.7.2010
Lapin Kansa 8.1.2010
lehtileikkeitä 1
lehtileikkeitä 2
lehtileikkeitä 3
lehtileikkeitä 4
lehtileikkeitä 5
lehtileikkeitä 6
 

KERHOTIEDOTE 1/2015

Onnellista alkanutta vuotta kaikille Kittilän Moottorikerho Ry:n vanhoille ja uusille jäsenille!

 KiMK:ssa on eletty aktiivista aikakautta. Kerholaisille on tarjolla aiempaa enemmän mahdollisuuksia yhteiseen tekemiseen. On hienoa huomata, kuinka kerhon jäsenistö kasvaa, ja yhä useampi haluaa olla mukana tukemassa toimintaa ja osallistumassa kerhon yhteisiin talkoisiin, sekä muihin tapahtumiin. Mikäli et vielä ole uskaltautunut mukaan kerhon toimintaan muutoin kuin tukemalla, otahan kalenteri käteen, ja merkkaa seuraava info ylös, ja nähdään tällä kaudella kasvotusten koko jäsenistön kera!

  • Salivuoro Kittilän liikuntahallilla // KiMK jäsenten pelailuvuoro Kittilän uudella liikuntahallilla joka torstai klo 19-21. Sählyä (oma maila mukaan), lentopalloa...jne. Salin käyttön on ilmainen kerhon jäsenille.
  • Rassaritalli // Kerholaisilla mahdollisuus käyttää kerhon omaa hallitilaa veloituksetta. Halli sijaitsee Kittilässä, paloaseman vieressä (ent. Ounaskoneen halli). Avaimet voi noutaa täysi-ikäinen kuittausta vastaan Kinos Motorsilta (lKittilän lentoaseman vieressä) p.0400265645, tai minulta (Jonna Humminen, p.0504319317), säännöt sekä lisäinfo kerhon nettisivuilta www.kimk.net -->KiMk --->vas.laidassa "kerhotilat".
  • Kerhon snowcross- rata // Rata sijaitsee Sirkan teollisuusalueella (lumen kaatopaikka), n.5km Sirkasta Muonioon päin.Kimk Ry:n snowcrossrata on auki, mutta tällä hetkellä vain lyhyenä ratana lumetustykkien vuoksi. Tykit puretaan pian, jonka jälkeen rata viimeistellään, ja se sadaan täysimittaiseksi.Rata avataan kerhon treenejä varten su 1.2.2015.  Radan käyttön on kerholaisille ilmainen, muut suorittavat maksun Kinos Safaris- toimipisteelle Levillä. 
  • Snowcross treenit sunnuntaisin // Kerhon omat snowcross- treenit alkavat su 1.2.2015 klo 11-16, jolloin rata on varattu ainoastaan kerholaisten käyttöön. Aloittelevat sekä muuten lisävarmuutta haluavat aloittavat klo 11, ja kokeneet kuskit aloittavat klo 13. Kerholla on käytössään myös oma kelkka, jota jäsenet saavat käyttää.
  • Kerhon naisjaosto // suunnittelee jo kauden toista reissua, helmikuun puolenvälin paikkeille. Mikäli kerhon naisjäsenistössä on innokkaita tulemaan mukaan reissusuunnitteluun, tai saada lisäinfoa, laita sähköpostia osoitteeseen tiedottaja@kimk.net.
  • Levi Climb ja Snowcross kisat // KiMK järjestää ensimmäistä kertaa Levi Climb-kisan perjantaina 10.4.2015 Levin eturinteellä. Levi SnowX 11.4. kerhon radaööa on saanut suuren suosion niin kuskien kuin katsojienkin osalta, ja toivommekin, että jäsenistöstämme löytyy jo tuttua, sekä aivan uutta verta mukaan järjestämään talven 2015 parhaat kisat!
  • Kisoiin toimitjaksi??? Talkoolaisia ja kisatoimitsijoita tarvitaan niin perjantain Levi Climb sekä SnowX kisoihin.Talkoolaisia tarvitaan mm. seuraaviin tehtäviin; järjestysmiehiksi, myymään makkaraa ja muuta evästä kisakansalle, erilaisiin ratatehtäviin, ohjaamaan liikennettä jne. Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostilla tiedottaja@kimk.net tai puhelimitse 0405410116/Mika sekä 0504319317/Jonna. Pidämme säännöllisesti kisojen toimitsijapalavereita, jonne jokainen innokas on tervetullut kuulemaan ja vaikuttamaan. Seuraava toimitsijapalaveri pidetään 28.1.2015 klo 18 Kinos Safaris-toimipisteellä Sirkassa (os. Myllyjoentie 1).
  • Kimk pipot ja hupparit // KiMK:lla on myynnissä kerhon omilla logoilla varusteltuja laadukkaita pipoja sekä huppareita. Pipot ovat 15€/kpl ja hupparit 35€/kpl. Ostamalla tuotteita tuet kerhon toimintaa. Pipoja ja huppareita voit kysellä sähköpostilla tiedottaja@kimk.net tai puhelimitse 0504319317/Jonna.
  • Jäsenmaksut kaudelle 2015 ovat lähteneet matkaan, ja mikäli et ole saanut omaasi sähköpostitse tai viimeistään tammikuun viimeisellä vkolla postitse (ei koske uusia jäseniä), ota yhteyttä sähköpostilla tiedottaja@kimk.net.

Toivottavasti nähdään mahdollisimman monta kasvoa keskiviikkona kisapalaverissa.Hauskaa viikonloppua!

 

Terveisin, KiMK tiedottaja Jonna Humminen


Tulostusystävällinen versio |